Sivut

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

TAULUJA ja vanhoja löytöjä


Siinä se syksy on mennyt harmaan värittämänä. Muutamat lumikuurot toivat heti virtaa ja samalla sitä näkee kotonaankin muutamia väripilkkuja. Värimaailma muuten kun on aika lailla syksyinen. 

Keittiön hyllyllä oleva taulu on Vindikin korttikaupasta. Kannattaa käydä sivuilla kurkkaamassa. Sieltä löytyy kivoja kortteja ja julisteita. Vindikki-nimi on itselleni läheinen. Tämä blogihan kulki aluksi samaisella nimellä. Lisää tästä ensimmäisissä teksteissä.

Hyllyllä on myös ajan mittaan keräämiäni värikkäitä Aarikan Raitapurkkeja. 70-luvun sininen Arabian teekannu on äitini vanha. Samoin keltainen karahvi. Näiden keskellä on Arabian Valpuri-kannu (Gunvor Olin-Grönqvist 1968-72).
Vindikin taulu toivottaa vieraat tervetulleiksi eteisessä. Pikkukortit ovat samaisesta putiikista. Luultavasti 60-luvulta peräisin oleva pampulaverho on aikaisempi löytö huutonetistä.Tämä taulu osui kirpparilla silmään kehyksien takia. Hintakaan ei ollut paha, nimittäin maksettavaa jäi -50% jälkeen 2,50€ :) Ja oikeastaan pidän tuosta kuvasta, joten se pääsikin seinälle sellaisenaan.
Seinällä roikkunut raanu alkoi tympiä. Tilalle tuli kaksi taulua. Molemmat kangaspalat ovat huutonetistä. Vasemmanpuoleinen on Tampellan Apia-kangas (Marjatta Seppälä 1973). Oikealla oleva on Marimekon Silkkikuikka (Maija Isola 1961/2009). 4 kommenttia:

  1. Ihanat purkit! Mulla olis sulle haaste: http://romuajarikkaruohoja.blogspot.fi/2014/11/punainen.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Ajattelin ensin, ettei mulla ole mtn punaista, mutta kyllähän sitä löytyykin sieltä täältä :)

      Poista