Sivut

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

VIISI KUVAA ARJESTAFacebookissa jaettiin kuvia arjesta viideltä päivältä. Miltähän kuvasarja näyttäisi jos kuvaisi viiden päivän jokaisesta tunnista jonkin asian, oli se sitten kiva, tylsä, ruma, kaunis, ahdistava, tärkeä jne. Siinä näkisi vielä paremmin millaisin silmin kukin maailmaansa katselee.

Nämä hetket osuivat minun viiteen päivääni. Ne olivat ilonpilkahduksia tai jäivät muuten tärkeinä mieleen.Nam mitä lämpöisiä munkkeja. Parhaita! Ja näitähän saa Pyynikin näkötornilta. Ilma oli kaunis, mutta kello jo lähempänä alkuiltaa, joten jono oli vain muutaman minuutin mittainen. Nämä maistuivat kolmen sukupolven naisväelle. En ole vielä käynyt Pyynikin munkkikahvilassa keskustassa, mutta luulen munkkien maistuvan paremmalta näkötornimaisemissa.Tämä nurkkaus osui heti silmääni kun astuin sisään 
veljen ja hänen tyttöystävänsä uuteen kotiin.Eniten virtaa arkeen saan liikunnasta. Ikisuosikkejani ovat bodypump, bodystep ja spinnig. Eräs ohjaaja sanoi, että hän on onnistunut ohjaamisessa silloin jos jumppaaja on unohtanut tunnin aikana kaikki koti- ja työasiat tms. Totta, koko kroppa päästä jalkoihin kiittää tällaisen tunnin jälkeen.Tämä kuvan myötä lähti synttärionnittelut siskolle. 
Nuotti on laulukirjasta Piiri pieni pyörii 70-luvulta.Nyt oli viimeinen aika hankkia uudet päiväkotitossut tyttärelle, koska edellisistä tuli varvas pihalle. Kuinka nopeesti pienen jalka kasvaakaan!! Oli ehdottomasti saatava uudet Tintit. Siis äidin mielestä ainakin :) Värivaihtoehdot hyllyssä oli sininen ja oranssi. Pinkki kävi puheissa, mutta oikeaa kokoa ei ollut. Onneksi pikku asiakkaalle kävi oranssi, joten huomenna päiväkodissa tepsutellaan täsmälleen samanlaisissa tossuissa kuin tänäänkin. Kauankohan sitä voidaan mennä enemmän äidin kuin tyttären värimieltymysten mukaan...1 kommentti:

  1. Tuohon viimeiseen lauseeseen...toivottavasti vielä pitkään! Meillä tyttö on jo pitkään sanellu mitä päällensä laittaa. Kummasti sitä Hello Kityt ja pinkit kaappiin päätyy. Nyt halutaan niitä inhottavia printti prinsessapaitoja. Niitä saa pitää vain yöpaitoina. :)

    VastaaPoista