Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Käsityökortteli keskustorilla 17.-18.5.2014


Muutama viikko sitten tori täyttyi peräkonteista vanhoine tavaroineen, mutta tänä viikonloppuna samassa paikassa oli  käsityöyrittäjien kojuja, täynnä kaikkea ihanaa!

Kuva käsityökorttelin facebook-ryhmän sivulta


Kannatan mielelläni suomalaisia pieniä yrityksiä ja vieläpä kierrätysperiaatteella toimivia. Ajatuksena oli lähteä hakemaan tytölle juhlamekkoa ja sehän sieltä löytyikin! Kun ostaa harvoin uutta, silloin voi maksaa hieman enemmän kuin markettitantusta. Onneksi maltoin odottaa kierroksen loppuun, sillä yksi ihanimmista oli Hiian koju. Mikä lienee tämänkin kankaan historia - nyt se jatkaa tarinaansa pikkutytön päällä. 


 

Olimme myös kesälippiksiä vailla ja nekin löytyivät Hiian kojusta.
 

 

  

Näitä helmiä en vain voinut jättää roikkumaan telineeseen! Jos voisi jotkut värit valita helmiin niin juuri nämä! Anna-Riitan Aitta on näiden takana.


2 kommenttia:

  1. Tuonne olis ollu kiva päästä! :) Oli varmaan huisia! Ja hehei, mulla on ihan samaa kangasta ku nuoremmalla lippispäällä! Osaiskohan sitä joskus tehdä tuommosia. Ehkä ei vielä ihan tänä vuonna mut vaiks ennenku on 40?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sullahan on kovastikin sitten aikaa reenata lippiksen tekoa :) Huisia oli! Nopee oli kierros, koska seuralaisena menevä pikku mimmi.

      Poista