Sivut

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kierros peräkonttikirppiksellä

400 myyjää odotti minua ja Annaa keskustorilla aurinkoisena sunnuntaipäivänä. Ajattelimme kulkea väylää vasemmalle ja oikealle vilkuillen, mutta jo muutaman myyntipisteen jälkeen vaihdoimme taktiikkaa. Porukkaa nimittäin oli sitten vähän enemmän. Siitä sitten eteenpäin muitten mukana, kontti kerrallaan. Aika nopeasti silmä huomaa ne itselle kivat jutut. Ja tässä näitä on.Tämä tuli pikku-tytön tarpeeseen. Useammassa pöydässä oli monenmoista säästöpossua ja hinnat vaihtelivat kovasti. Osa myyjistä oli kovinkin hintatietoisia.Kirppiskaveri suositteli tätä leikkikirjaa ja se tulee kyllä heti käyttöön. Miina & Manu kokoelmaan yksi lisää. Näitä luetaan innolla iltaisin. Olen kirjoittanut paperille kirjat mitä meillä ei vielä ole, mutta sen lappusen olisi tietenkin hyvä kulkea mukana. Jännityksen hetkiä koettiin Pupu Tupuna -kirjan kohdalla kun sitä silmäili Annan lisäksi toinenkin ostajaehdokas :) Kosmoksen lisäksi minulla on sekalaisia kahvikuppeja ja tässä uusin tulokas. Arabian Faenza (Design Inkeri Seppälä, 1973-1979) Näitten tietojen lisäksi netistä löytyi vastaava hintaan 30€. Oli varmasti parempikuntoinen, mutta tämä ihan hyväkuntoinen lähti mukaan 3€:lla!
Kesä tulee ja minä olen valmis uusine mekkoineni! Kaksi hienoa vintage-löytöä. Mekot ovat Kaisu Heikkilä Oy:n, joka toimi 50-90-luvuilla Tampereella. Myyjät olisivat saaneet näistä muualla varmasti enemmänkin, mutta nyt hintaa oli 6-8€/kpl. Ja huokaisin helpotuksesta kun olivat suurinpiirtein oikean kokoisiakin.Olipa kiva aurinkoinen sunnuntai ja kivat oli löydötkin ja sopuhintaan, kaikki yhteensä 23€. Ehkäpä joskus itsekin avaan peräkonttini torilla :) Muutama myyjä suositteli ja sanoi, että kannattavaa puuhaa on. Varsinkin jos ilma on hyvä.

2 kommenttia:

  1. JenniPenni! Ei ollu mulle tullu ilmotuksia sun uusista jutuista! Mut nyt mää ilmottauduin uusiks tän lukijaks ja jo näkyy! :)
    Mekot on vaiks kuinks hyvät! Viimenen oikee liihottelukuva!
    Ja kyllä, ollaan niin valmiina kun arvonta käynnistyy ens huhtikuus! Vois rekrytä sitten kaikki tututki laittamaan lipukkeet arvontaan ni on suurempi todennäkösyys voittaa.

    VastaaPoista